Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid wil David Neres als vervanger van Gareth Bale aantrekken’

David Neres heeft bij Ajax grote indruk gemaakt in het internationale voetballand. Vele grote clubs willen zijn handtekening en volgens het medium Fichajes is nu ook Real Madrid concreet in hem geinteresseerd.

Real zou Neres graag willen aantrekken indien Gareth Bale van de loonlijst verdwijnt. De Spaanse grootmacht wil graag af van de Welshman, maar zelf lijkt hij daar nog niet enthousiast over. Naast Real worden ook Manchester United, Bayern München, Borussia Dortmund, AC Milan, Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain genoemd als optie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!