Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel vreest enorme leegloop bij PSV komende zomer’

PSV-trainer Mark van Bommel vreest voor grote leegloop deze zomer bij zijn club PSV. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. In eerste instantie zijn daar Steven Bergwijn en Hirving Lozano die bijna zeker vertrekken.

De krant schrijft: “Hirving Lozano zal bij een eventuele verkoop het recordbedrag van Memphis Depay (34 miljoen euro) moeten overstijgen of op z’n minst benaderen. Datzelfde geldt overigens voor Bergwijn. Bij elkaar moeten beide spelers PSV minimaal 60 tot 70 miljoen opleveren. Bergwijn lijkt nog beter in de markt te liggen dan Lozano, zo wordt ook in Eindhoven erkend. Dat leek een jaar geleden nog ondenkbaar, maar de vleugelaanvaller heeft zijn ontwikkeling doorgezet en een enorme indruk achtergelaten bij internationale scouts.” Vooral Manchester United en Internazionale zijn concreet voor hem.

Er zijn echter méér spelers die voor een buitenlands avontuurtje zouden kunnen kiezen: “De aanvallende vleugelverdedigers Denzel Dumfries en Angeliño, voor wie er in de winter al concrete interesse was, hebben zich in hun eerste seizoen onder Van Bommel al bewezen als absolute versterkingen. Het zijn spelers die internationaal gezien zeer interessant zijn. Eredivisie-topscorer Luuk de Jong en doelman Jeroen Zoet hebben vorig jaar hun contracten verlengd tot medio 2021. Een buitenlands avontuur zal zeker nog in hun achterhoofd zitten.”

Daniel Schwaab zal het Philips Stadion hoogstwaarschijnlijk sowieso verlaten. De Duitser beschikt over een aflopend contract en lijkt niet te willen verlengen door zijn privésituatie…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.