Voetbal4u.com

Engeland ‘Marcel Brands wil verrassen met komst van Oranje-international bij Everton’

Marcel Brands de TD van Everton hoopt deze zomer te stunten met de komst van Memphis Depay. Dit weet het medium Euro United te melden.

Brands zat zondagavond op de tribune voor de competitiewedstrijd tussen Olympique Lyon en OSC Lille. Oud-AZ’er Grétar Steinsson, die verantwoordelijk is voor de scouting in Europa, was door ook aanweizg. Naast Memphis zal ook teamgenoot Lucas Tousart in de gaten worden gehouden door het duo van Everton.

Het is een publiek geheim dat de Oranje-international deze zomer een transfer wil maken. Zelf verklaarde Memphis te willen verkassen naar een topclub in Europa. Zo werd recentelijk Liverpool genoemd als optie, maar nu blijkt stadgenoot Everton óók een poging te willen ondernemen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.