Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester City plaatst megabod op deze Ajacied’

Manchester City wil er alles aan doen om Matthijs de Ligt uit de handen van FC Barcelona te halen. Volgens diverse Britse media hopen ze de centrale verdediger te verleiden met een megabod.

City houdt rekening met een scenario waarbij Nicolas Otamendi én Vincent Kompany vertrekken. De Engelse topclub ziet in De Ligt de ideale man voor de komende jaren. De Ajax-verdediger bewijst dit seizoen mee te kunnen op absoluut topniveau en dat is ook bij Guardiola en consorten opgevallen.

FC Barcelona geldt al geruime tijd als de meest logische nieuwe club van De Ligt. De Oranje-international heeft een voorkeur voor de Catalanen, maar de clubleiding van Barcelona heeft recentelijk opnieuw laten weten dat er nog altijd geen akkoord is bereikt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.