Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham gaat Ajax enorm verrassen met deze actie’

Niemand rekent er op maar het zou zomaar kunnen. Harry Kane die toch gaat spelen tegen Ajax. Zijn herstel verloopt zeer goed en hij draagt al geen speciaal schoensel meer. Zit er een verrassing aan te komen voor het duel van aanstaande dinsdag in de Champions League.

Dit weekend verloren de Spurs met 1-0 van AFC Bournemouth, maar na afloop van dat duel wendde Lucas Moura zich tot de camera met de boodschap: “Of we kans maken? We hebben Heung-Min Son weer terug en misschien kan Kane nog een rol spelen.”

Analyticus Tony Cascarino vertelde eerder al in gesprek met talkSPORT: “Er is mij verteld dat Kane terug zal zijn voor de return tegen Ajax. Er is een reële kans dat hij het gaat halen. Ze hebben hem ook nodig.” Is de goalgetter van de partij in de Johan Cruijff ArenA, dan zal dat als wisselspeler zijn als de nood hoog is. Er is géén kans dat de international van het Engelse nationale team aan de aftrap staat, dat zou een veel te groot risico met zich meebrengen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.