Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord speelt zondag tegen ADO met een Robin van Persie-badge op het shirt

Feyenoord speelt aankomende zondag haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen ADO Den Haag. Ze zullen spelen met een badge van Robin van Persie op het shirt. Dit om de speler te eren omdat hij aan het einde van het seizoen stopt als profvoetballer.

‘Op de RVP-badge staat een zwart silhouet van Robin van Persie afgebeeld. In deze badge komt de kenmerkende manier van juichen van onze aanvoerder tot uiting, met uiteraard rugnummer 32 hierin verwerkt.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook