Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Jasper Cillessen wordt eerste keeper bij Paris Saint-Germain’

Jasper Cillessen gaat aankomende zomer vertrekken bij FC Barcelona. De Oranje-international is tweede keus bij de Catalaanse grootmacht en is daar helemaal klaar mee. Zijn toekomst ligt wellicht in de Franse competitie.

Paris Saint-Germain is op zoek naar een nieuwe eerste doelman omdat Gianluigi Buffon zijn hoogtepunt inmiddels wel voorbij is en Alphonse Aréola in de regel niet voldoet. De steenrijke Parijzenaars zullen naar verluidt eerst 100 miljoen euro bieden voor de diensten van Marc-André ter Stegen, maar de verwachting is alleszins dat Barça dit bod naar de prullenbak zal verwijzen.

In Spanje schetst men vandaag een logischer scenario, en dat is dat de landskampioen van de Ligue 1 genoegen neemt met zijn tweede optie. In dat geval zal Cillessen naar het Parc des Princes transfereren om volgend seizoen tussen de palen te staan in het team van onder meer Kylian Mbappé en Neymar. De goalie van het Nederlands elftal vormt geenszins een grote uitgave voor Paris Saint-Germain, want volgens de laatste geruchten is hij al op te halen voor 25 miljoen euro.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.