Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt slaat recordaanbieding qua salaris af’

Matthijs de Ligt ziet niets in een dienstverband bij Manchester United volgend seizoen. Volgens het medium The Daily Star hebben de Mancunians hem een recordaanbieding gedaan maar de centrale verdediger wees deze dus vriendelijk af.

United maakt een tegenvallend seizoen door en wil deze zomer vers bloed toevoegen aan de selectie. Het Britse medium schrijft dat de Engelse topclub een vijfjarig contract ter waarde van 250.000 pond per week wilde voorschotelen, waardoor hij de best betaalde tiener ter wereld zou worden. De Ligt heeft echter besloten om United af te wijzen. ‘The Red Devils’ eindigen dit seizoen sowieso buiten de topvier en grijpen daardoor naast deelname aan de Champions League. Voor de Ajacied is het daardoor onvoldoende interessant om naar de rode club van Manchester te verhuizen.

VANDAAG CHAMPIONS LEAGUE! VOORSPEL DE 2 WEDSTRIJDEN GOED EN WIN €50.000!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN is GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Volgens een bron rond De Ligt sprak het plaatje van United uiteindelijk onvoldoende aan. Het medium stelt dat FC Barcelona óf Real Madrid nu de grootste kanshebbers zijn. Het is een publiek geheim dat de Catalanen zijn voorkeur genieten.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.