Voetbal4u.com

Duitsland ‘Arjen Robben in onderhandeling met Portugese club’

Arjen Robben is bezig aan zijn laatste periode als voetballer van Bayern Munchen. Na dit seizoen zal hij transfervrij gaan vertrekken. Nu is bekend geworden dat de vleugelaanvaller in onderhandeling zou zijn met het Portugese Benfica. Dit weet het medium BILD te melden.

Robben kan echter óók voor het grote geld kiezen, maar dan moet hij naar het Midden-Oosten verhuizen in navolging van spelers als Xavi en Wesley Sneijder. De vleugelspits heeft alleszins de mogelijkheid om dit te doen, maar zijn voorkeur zou hier niet liggen.

In het afgelopen weekend maakte hij zijn rentree bij Bayern na lang blessureleed in de wedstrijd tegen Hannover (3-1) en na het laatste fluitsignaal liet hij weten: “Ik vind het nog steeds heerlijk om te voetballen en wil liever nog niet stoppen. Aan de andere kant wil ik niet nog eens vijf maanden doormaken wat ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt. Er zijn nog drie wedstrijden voor Bayern München te gaan en dan zien we wel wat ik volgend seizoen gaan doen. Natuurlijk wil ik afscheid nemen met de landstitel en de DFB Pokal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.