Voetbal4u.com

Jupiler League SUPERTIP: Royal Antwerp – Anderlecht (PLAY-OFFS 12-05-2019)

Zondagmiddag om 14.30 uur staat de kraker tussen Antwerp en Anderlecht op de agenda. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan om het seizoen nog wat glans te geven. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens de bookmaker Antwerp favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze match op een nog intensere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze en alle andere wedstrijden uit de Pro en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via hun website. Daarnaast bieden ze je ook een welkomstbonus aan van 200% tot maar liefst 80euro. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 euro en zij storten er dan 20euro voor je bovenop. Of stort 40 euro, en je speelt dan met 120euro!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd zijn als volgt:

  • Antwerp wint: 2,32
  • Gelijkspel: 3,40
  • Anderlecht wint: 3,05

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro voor je bonus voor zou gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,40= 272,00 kunnen winnen! Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook