Voetbal4u.com

Eredivisie David Neres naar Liverpool? Dat zou vreemd zijn

David Neres is één van de spelers bij Ajax die zeer gewild is op de internationale transfermarkt. Hij wordt o.a aan Liverpool gelinkt maar Steve Nicol oud-speler van The Reds ziet dit niet zo snel gebeuren.

Hij denkt namelijk dat Liverpool hem op het moment niet nodig heeft. “Dit zou raar zijn, Neres naar Liverpool. Als ik Neres zou zijn en ik naar de aanvallers kijk zou ik denken: ga ik hier in de basis beginnen? Of word ik hier een backup? Hij zit zeker op dat niveau, maar gezien zijn productiviteit moet hij ergens anders heengaan. Dat sluit Liverpool uit, denk ik”, aldus Nicol bij ESPN.

Bovendien zal Neres peperduur worden, denkt hij. “Ik las ergens iets van veertig miljoen euro: geen denken aan dat Ajax hem voor zo’n klein bedrag laat gaan. Dus om de vraag of Neres iets voor Liverpool is te beantwoorden: ik zie het niet gebeuren. Ik denk dat Liverpool met een jongere speler gaat komen, die misschien nog niet klaar is om een van de drie aanvallers te vervangen. Dit is voor mij een nee. Hij moet naar een club waar hij aan spelen toekomt”, besluit de voormalig verdediger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.