Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik zou eerder voor Harry Maguire gaan dan voor Matthijs de Ligt’

Opvallende woorden in Engeland. Voormalig voetballer Jermaine Jenas raadt Manchester City namelijk af om Matthijs de Ligt te halen. Dit is opmerkelijk te noemen omdat bijna de hele Europese top achter hem aan zit. Hij legt uit waarom.

Hij is een topspeler, een grote belofte en hij is pas 19 jaar oud. Dat hij de leiderschapskwaliteiten heeft is ook wel duidelijk. Zijn spelers respecteren hem. Maar persoonlijk denk ik dat Harry Maguire op dit moment een betere speler is”, doelt Jenas op de Leicester City-captain, die al sinds zijn succesvolle WK met Engeland aan Manchester City wordt gelinkt.

“Als ik Manchester City was, zou ik eerder voor Maguire gaan dan voor De Ligt. Ik zie hem niets doen wat Maguire niet zou kunnen. Het leeftijdsverschil daargelaten”, besluit Jenas op de BBC Radio.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.