Voetbal4u.com

Jupiler League VANAVOND: Saint-Gilloise – Moeskroen (PLAY-OFFS 11-05-2019)

Vanavond om 20.30 uur staat er weer mooie wedstrijd op de kalender in de Play-Off 2. Saint-Gilloise ontvangt dan in eigen huis de heren van Moeskroen. Wie denk jij dat deze pot gaat winnen? Volgens de bookmaker is Saint-Gilloise de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar je weet het natuurlijk maar nooit.

Wil jij deze match op een nog intensere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze en alle andere wedstrijden uit de Pro en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via hun website. Daarnaast bieden ze je ook een welkomstbonus aan van 200% tot maar liefst 80euro. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 euro en zij storten er dan 20euro voor je bovenop. Of stort 40 euro, en je speelt dan met 120euro!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd zijn als volgt:

  • Saint-Gilloise wint: 1,98
  • Gelijkspel: 3,85
  • Moeskroen wint: 3,60

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro voor je bonus voor zou gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,85= 308,00 kunnen winnen! Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.