Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Reservespeler van Club Brugge kan droomtransfer maken naar topclub’

Bij Club Brugge kwam Luan Peres dit seizoen niet helemaal uit de verf en dat resulteerde in slechts vijf optredens voor de Blauw/Zwarten. Toch is er opvallende belangstelling voor de 24-jarige Braziliaan. De verdediger, die weggeplukt werd bij Fluminense, kan straks terugkeren naar zijn thuisland.

VANDAAG CLUB BRUGGE – GENK! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE JUISTE MINUUT EN WIN 25.000 CASH!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Volgens GauchaZH is Luan immers in beeld bij Gremio, dat in 2018 op de vierde plaats eindigde in de Braziliaanse competitie. De topclub wil twee nieuwe verdedigers aantrekken en de Club-speler zou één van de vier namen op het lijstje van Gremio zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.