Voetbal4u.com

Jupiler League ‘We hebben bij Genk nu al 80 miljoen euro geweigerd voor onze spelers’

Er wordt hard getrokken aan de spelers van KRC Genk. Ze stevenen af op het kampioenschap in Belgie en daardoor bestaat er de nodige interesse. Het beloofd dus een drukke transferzomer te gaan worden voor de Genkies.

“Het doel is om niet meer dan drie titularissen te laten vertrekken”, stelt voorzitter Peter Croonen echter in La Capitale. “En ook niet voor om het even welke prijs naar om het even welke club. De voorbije twee mercato’s hebben we al bewezen dat het mogelijk is voor een club als de onze om zijn spelers te behouden. Genk moet niet verkopen om te verkopen.”

VANDAAG CLUB BRUGGE – GENK! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE JUISTE MINUUT EN WIN 25.000 CASH!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Genk zal het dus hard spelen. “We laten enkel spelers vertrekken voor de marktprijs. We zullen het geval per geval. Ik kan wel al verklappen dat we in totaal al 80 miljoen euro geweigerd hebben voor verschillende spelers.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.