Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Als Royal Antwerp mij laatste club is dan heb ik daar vrede mee’

Staat trainer Laszlo Boloni volgend seizoen nog voor de groep bij Royal Antwerp? Dat is de vraag. Aan stoppen denkt de oefenmeester in ieder geval nog niet. “Ik wil nog minstens vijf jaar doorgaan. Als dat betekent dat Antwerp mijn laatste club is, dan is dat voor mij prima.

VANDAAG CLUB BRUGGE – GENK! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE JUISTE MINUUT EN WIN 25.000 CASH!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Dat betekent dat ik hier nog een tijdje mag blijven. Ik heb eigenlijk nog nooit aan mijn pensioen gedacht. Ik ben besmet. Eens je ziek bent, ben je ziek. Mijn dochter vraagt me wel eens om te stoppen. Wat ik haar antwoord? (lacht) Dat ze zich met haar eigen zaken moet moeien”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.