Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sam Lammers staat voor opvallende transfer’

Sam Lammers heeft dit seizoen de nodige indruk gemaakt als huurling van PSV bij SC Heerenveen. Vanwege deze prestaties kan hij nu een opvallende transfer gaan maken. Er is namelijk buitenlanse interesse voor hem.

De krant Corriere dello Sport schrijft dat Sampdoria in de winterstop al een balletje opgegooid heeft bij de betrokken partijen, maar toen nul op het rekest kreeg. Er zouden dus al wel contacten liggen tussen de Italiaanse club en het management van de aanvaller, waardoor de nummer negen van de Serie A heilig gelooft dat men een voorsprong heeft op andere geïnteresseerde partijen.

Naar verluidt hebben de beleidsbepalers van Sampdoria in de afgelopen weken de indruk gekregen dat Lammers wel wat voelt voor een transfer. Heel gek zou dat natuurlijk niet zijn, want PSV beschikt niet alleen over Luuk de Jong, maar ook nog over aanvallers als Steven Bergwijn, Hirving Lozano, Donyell Malen en Maximiliano Romero. Het is natuurlijk wel zo dat een groot gedeelte van die spelers gelinkt wordt aan een vertrek naar het buitenland, waardoor er weer perspectief komt voor Lammers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.