Voetbal4u.com

Jupiler League TIP: Antwerp – Anderlecht (PLAY-OFFS 12-05-2019)

Nog even en dan staat er weer een grote wedstrijd op het punt van beginnen. Om 14.30 speelt Royal Antwerp tegen Anderlecht in de Play-Off 1. Beide teams zullen voor een overwinning gaan om het seizoen nog wat glans te geven. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens de bookmaker is Antwerp de favoriet om deze match te winnen maar je weet het natuurlijk nooit.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN en KIJK LIVE naar deze wedstrijd via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via hun website. Ook bieden ze je een welkomstbonus aan van 200% tot 80euro om in te zetten op deze match. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld een tientje en zijn storten er dan twee tientjes voor je bovenop! Of pak het iets groter aan en stort 40 euro en zij storten er dan 80 euro voor je bovenop!

Kijk hieronder naar de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd

Antwerp: wint: 2,32
Gelijkspel: 3,40
Anderlecht: wint: 3,05

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro bonus voor gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,40= 272,00 euro kunnen winnen en dit met een risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze pot via Unibet.BE!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.