Voetbal4u.com

‘Zou voor geen 100 miljoen ooit voor Ajax of PSV kunnen spelen’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord-speler Wouter Burger zou voor geen honderd miljoen ooit het shirt van Feyenoord willen inruilen voor die van Ajax of PSV. De middenvelder is namelijk als sinds zijn jeugd groot fan van de club uit Rotterdam Zuid. Net als zijn gehele familie trouwens.

“Mijn opa ging vroeger naar alle legendarische Europa Cup-wedstrijden. Hij heeft het doorgegeven aan mijn vader en moeder. Ze stonden samen jarenlang op de tribune. Van kleins af aan ben ik dus opgegroeid met Feyenoord. Die liefde is alleen maar sterker geworden sinds ik voor de club speel”, vertelt Burger (18) in gesprek met ELF Voetbal.

“Ik zou bijvoorbeeld nooit voor PSV of Ajax kunnen spelen. Nog voor geen honderd miljoen. Mijn ouders zitten nog steeds elke week op de tribune, maar dan met kaarten van de club. Toen ik klein was hing mijn hele kamer vol met Feyenoord-posters, van Van Persie onder anderen.”

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *