Voetbal4u.com

Eredivisie Advies voor Hakim Ziyech: ‘Gewoon weggaan bij Ajax’

Als het aan Gertjan Verbeek ligt dan moet Hakim Ziyech Ajax deze zomer gewoon gaan verruilen voor een avontuur bij een andere club. De analyticus zegt namelijk bij FOX Sports: “Hoe je het wendt of keert: het is een jongen met geweldige kwaliteiten, maar ik denk dat hij voor een trainer ook lastig te managen is.

Ik denk dat hij gewoon moet gaan. Het is voor hem ook het beste om een volgende stap te maken, om elke wedstrijd te moeten spelen alsof het de laatste is om het kampioenschap veilig te stellen. En ik denk dat het voor Ajax ook tijd is voor verfrissing.”

Een jaartje geleden bereikte Ziyech een persoonlijk akkoord met het geïnteresseerde AS Roma, maar na het wereldkampioenschap in Rusland haakten de Italianen om de een of andere reden toch af. De goede prestaties van de spelmaker in de Champions League van dit seizoenen betekenen dat hij gevolgd wordt door diverse absolute grootmachten, waaronder bijvoorbeeld Bayern München.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.