Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ze hebben geen enkele toegevoegde waarde voor PSV’

Analist Kenneth Perez vindt dat PSV niet gelukkig is geweest afgelopen zomer met het aantrekken van spelers. Zo werdeen Erick Guttierez, Trent Sainsbury en Aziz Behich gehaald maar geen van allen kon rekenen op veel speeltijd. Perez trekt dan ook zijn conclusies.

“Dat zijn spelers die gehaald zijn door Van Bommel en zijn schoonvader (Bert van Marwijk, red.). Die hebben met ze gewerkt bij Australië. Blijkbaar hebben ze geen enkele toegevoegde waarde, anders hadden ze wel vaker gespeeld.” Arnold Bruggink verwacht dat PSV het over een andere boeg gaat gooien: “Ik denk dat PSV dat anders zal gaan doen, de samenstelling van de selectie.”

Behich en Sainsbury zijn 28 en 27 jaar oud en mogen dus ook niet in actie komen voor Jong PSV. Pérez: “Je hebt dus niets aan ze omdat ze nergens mogen spelen.” De Eindhovenaren moesten op zondagmiddag van AZ winnen, maar gingen met 1-0 de boot in. Bruggink denkt dat spelers als Angeliño en Denzel Dumfries gewoon op waren: “Dit was het eerste jaar van Dumfries en Angeliño in de top. Gevoelsmatig was de tank leeg bij PSV na de winterstop. Er werd steeds op dezelfde spelers een beroep gedaan. Het is best lastig als je op de toppen van je tenen moet lopen wanneer er druk bij komt kijken en het ergens om gaat. Dat was voor deze jongens te veel.”

 

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.