Voetbal4u.com

Eredivisie Arjen Robben doet opmerkelijke onthulling over toekomst

Arjen Robben heeft een moeilijk seizoen achter de rug met veel blessures. Toch denkt de superster uit het Groningse Bedum nog niet aan stoppen. Ook volgend seizoen wil hij een club hebben.

In een interview met Kicker vertelt de aanvaller: “Ik ben vertwijfeld geweest, al is dat niet vreemd. Twee, drie keer stond ik voor de deur van een rentree en dan ging die toch niet open, dan viel ik weer van de trap af, een paar keer. Het was een moeilijke tijd.” Vervolgens zegt hij iets opvallends: “Eigenlijk wil ik graag verder. Ik kan nog vier, vijf jaar door. Maar belangrijk is dat ik niet nog een keer vijf maanden door één of door een paar kleine blessures aan de kant sta.”

FC Groningen lijkt geen optie te zijn voor Robben: “Je bent je hele carrière gewend te spelen voor de titel. Ik weet niet of het in me zit voor een ploeg te spelen, die speelt voor de zesde of achtste plaats. Er zijn veel opties, van binnen en buiten Europa. Alles heeft plussen en minnen.” Een verhuizing naar de Chinese Super League ziet de buitenspeler sowieso niet zitten, maar de Amerikaanse Major League Soccer vindt hij wel een mooie competitie.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.