Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Matthijs de Ligt kiest toch andere bestemming dan FC Barcelona’

Alles leek erop dat Matthijs de Ligt zijn carriere zou gaan voortzetten bij FC Barcelona. Maan nu is er een kink in de kabel gekomen. Dit weten Spaanse media te melden. Er wordt nu gevreesd dat ze hem gaan mislopen.

Het Engelse Liverpool zou namelijk alleszins serieus in de markt gekomen zijn voor de handtekening van de piepjonge aanvoerder van de Amsterdammers. De Reds beschikken met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum over twee azen die ervoor zouden kunnen zorgen dat De Ligt voor een verhuizing naar Anfield Road kiest. De Ajacied kost naar schatting minimaal 85 miljoen euro, maar voor een Premier League-grootmacht is dat bedrag goed te betalen.

De Ligt werd gisteren officieus kampioen met Ajax door met 4-1 van FC Utrecht te winnen. Zijn laatste wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA? Na het duel vertelde de hoofdrolspeler in dit verhaal aan FOX Sports: “Dat weet ik niet, er is in ieder geval nog helemaal niets rond. Het is nu dus niet aan de orde. Er is wel wat gepraat, maar op dit moment is er niets concreet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.