Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Grote zorgen om Feyenoord dat zonder visie speelt’

Jan Everse voormalig speler van Feyenood maakt zich grote zorgen om het beleid bij Feyenoord. Hier zou het namelijk flink aan ontbreken. Dit zei hij in een gesprek met RTV Rijnmond.

“Of het nu met of zonder bal is, ik zie niet wat Feyenoord voetballend wil dit seizoen. Op bestuurlijk niveau moet er eens uitgesproken worden wat ze nu echt willen. Keuzes worden nu ad hoc gemaakt. Een technisch directeur is je belangrijkste man in je visie uit te voeren.”

Over Robin van Persie is Everse wél complimenteus. “Hij is eigenlijk het laatste talent van Feyenoord dat het echt heeft laten zien in de top. Wat hij op deze leeftijd nog laat zien is van buitencategorie.”

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.