Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Vincent Kompany kan kiezen voor een wel heel verrassende club’

Vincent Kompany werd gisteren voor de tweede keer op een rij kampioen van Engeland met Manchester City. De kans is groot dat dit de laatste keer voor hem was bij The Citizens want een vertrek lonkt namelijk want hij heeft een aflopend contract.

Het wordt dus nog afwachten wat er zal gebeuren. De verdediger zelf stelde dat hij graag ‘binnen de familie van City’ zou blijven. Dat insinueert mogelijk een verrassende overstap volgens Het Nieuwsblad.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR DE ONTKNOPING IN DE PLAY-OFFS BIJ UNIBET.BE!!

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Zij denken namelijk dat het best mogelijk is dat Kompany straks voor een overstap naar New York City FC kiest. Bij de Amerikaanse zusterclub van Man City zou hij mogelijk aan de slag kunnen als speler, al is een rol in het bestuur ook niet onmogelijk. De Rode Duivel gaf echter nog niet aan te willen stoppen met voetballen, maar werd in het verleden al in verband gebracht met een toekomstige functie bij New York City FC.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.