Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet voor Stengs, Til en Steven Berghuis gaan’

Ajax heeft dit seizoen een waanzinnig bedrag verdiend in de Champions League en de waarde van de spelers zijn hierdoor explosief gestegen. Het is dan ook de vraag hoe de selectie er volgend jaar uitgaat zien. Technisch directeur Marc Overmars moet in ieder geval aan de bak.

Jeroen Grueter stelt in de NOS Voetbalpodcast: “Ajax met dat pakhuis aan geld, waar Dagobert Duck nog jaloers op zou zijn, die kunnen doen en laten wat ze willen momenteel. Die halen nu al de grote talenten weg uit de Nederlandse competitie en gaan dan straks misschien nog wel aanvullen.”

“Guus Til van AZ misschien?”, oppert Jeroen Elshoff. “Of Stengs?”, denkt Grueter hardop. Arman Avsaroglu oppert zelfs een smaakmaker van Feyenoord als zomeraankoop voor Ajax. “Berghuis?”

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.