Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek gaat deze zomer zeker vertrekken bij Ajax’

Voetbalcommentator van de NOS Jeroen Elshoff denkt dat Ajax deze zomer Donny van de Beek niet kan behouden voor de club. De middenvelder van de Amsterdammers kan namelijk terugkijken op een prachtig seizoen en zal hiermee de vruchten gaan plukken.

Arman Avsaroglu gooit een balletje op in de NOS Voetbalpodcast. “Daarom was er ook zoveel rumoer toen hij op de bank kwam, want er was al interesse van de Liverpool’s. Ik heb zelfs de termen afscouten voorbij zien komen. (…) Natuurlijk gaat hij opgehaald worden. Honderdduizend procent zeker. Ja, ik ben overtuigd.”

“En wat als Ajax hem dé leider maakt als De Jong en De Ligt vertrekken?”, vraagt Avsaroglu zich af. Elshoff: “Niets is uitgesloten, dat hangt ook van de mogelijkheden van Ajax af, maar ik denk dat er clubs voorbij komen waarvan je spijt als haar op je hoofd krijgt als je daar ‘nee’ tegen zegt.”

Elshoff besluit: “Dat dachten we bij Klaassen ook, dus maak de juiste keuze, maar ik denk dat hij absolute top kan worden.” Volgens Avsaroglu past de Premier League perfect bij de Ajacied.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.