Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge wil 30 miljoen hebben voor sterkhouder’

Club Brugge wil deze zomer flink gaan cashen voor één van haar smaakmakers. Zo moeten clubs die Wesley Moraes willen hebben een erg dikke portemonnee hebben. Waar enkele weken geleden nog 20 miljoen werd gevraagd, zou Wesley volgens bovengenoemd medium nu maar liefst 30 miljoen euro moeten opbrengen. Minstens.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR DE ONTKNOPING IN DE PLAY-OFFS BIJ UNIBET.BE!!

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Daarmee zou de Braziliaan niet alleen de duurste uitgaande Club-transfer ooit worden, hij zou ook het competitierecord van de tabellen vegen. Momenteel staat dat op naam van Youri Tielemans. Die verhuisde destijds voor zo’n 25 miljoen euro van Anderlecht naar AS Monaco.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.