Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge wil opvallende opvolger van Leko uit de Pro League halen’

Het heeft er alle schijn van dat Club Brugge aan het einde van het seizoen afscheid gaat nemen van trainer Ivan Leko. Zijn aflopende contract is namelijk nog steeds niet verlengd. Als potentiele opvolger hebben ze een opvallende naam op het oog. Zo zou niemand minder dan Marc Brys in beeld zijn om aan de slag te gaan bij Blauw-Zwart.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR DE ONTKNOPING IN DE PLAY-OFFS BIJ UNIBET.BE!!

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

De Antwerpenaar kende een woelige carrière met tal van clubs, maar sinds hij in 2016 bij Beerschot terugkeerde doet Brys het steeds beter en beter. Vorige zomer werd hij door STVV weggeplukt op ‘t Kiel en ook die samenwerking werd een schot in de roos. Tegen alle verwachtingen in liet hij de Kanaries meedraaien in de top zes, pas op de laatste speeldag van de reguliere competitie greep men naast deelname aan Play-Off I.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.