Voetbal4u.com

Jupiler League CLUB BRUGGE OPGELET: ‘Antwerp gaat er alles aan doen om Brugse titeldroom te doorprikken’

Club Brugge speelt aanstaande donderdag in eigen huis tegen Royal Antwerp. De uitploeg zal er alles aan doen om het Blauw/Zwart moeilijk te gaan maken in de strijd om de titel. En volgens Het Nieuwsblad heeft The Good Old daar twee redenen voor.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR DE ONTKNOPING IN DE PLAY-OFFS BIJ UNIBET.BE!!

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Ten eerste de gespannen relatie tussen voorzitters Paul Gheysens en Bart Verhaeghe. Als die eerste Verhaeghe een hak kan zetten, zal hij die kans wellicht met beide handen grijpen. “Het botert ook ­totaal niet tussen Gheysens en Verhaeghe, die verwikkeld zijn in een dispuut over een stuk grond in Brugge waar Club graag zijn nieuw ­stadion zou bouwen”, aldus HNB.

Daarnaast is er ook de rivaliteit tussen de supportersclans. Terwijl de aanhang van Antwerp op zich niets tegen Genk heeft, is Blauw-Zwart al een hele tijd een grote rivaal. “Dat erfvijandschap tussen stamnummer 1 en stamnummer 3 gaat zelfs terug tot 1908, toen Club Brugge-supporters na een onderling duel ­spelers van Antwerp in ­elkaar klopten. Sindsdien kwam het nooit echt meer goed.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.