Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Bergwijn geeft zéér duidelijk signaal af aan Ajax en PSV’

Vandaag werd bekend dat Ajax deze zomer een poging gaat wagen om Steven Bergwijn los te weken bij PSV. De Eindhovenaren willen hun sterspeler liever niet verkopen en al helemaal niet aan de Amsterdamse aartsrivaal. Zelf ziet de winger een overgang wel zitten.

Steven Bergwijn ziet Ajax inmiddels als een stap hogerop”, stelt Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Het is echt heel duidelijk dat hij naar Amsterdam wil. Hij wil hier twee jaar spelen, ook met het oog op het Nederlands elftal en hij denkt dat hij vanuit Ajax makkelijker de stap kan zetten naar de absolute top dan bij PSV. Dat is toch wel een zorgelijke ontwikkeling voor PSV.”

Verweij doet er zelfs een onthulling bovenop. “Afgelopen zondag verspeelde PSV de titel en werd Ajax officieus kampioen, daarna was er app-verkeer tussen Bergwijn en spelers van Ajax. Dat geeft ook wel aan dat hij een band heeft met Ajax, met spelers van Ajax.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.