Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil na Bergwijn nog een keer verrassen met aantrekken van sterspeler Oranje’

Ajax heeft een erg dikke portemonnee en is bereid die van de zomer te gaan trekken. Eerder vandaag werd al bekend dat ze denken aan de komst van Steven Bergwijn en wellicht is ook Memphis Depay een optie voor de Amsterdammers om de selectie te versterken.

We weten dat Bergwijn 35 tot 40 miljoen euro kost en verschillende supporters van Ajax zoeken hun Twitter-account op om directeur voetbalzaken Marc Overmars van een tip te voorzien. Zij stellen: leg er een paar miljoentjes extra bij en week Memphis los uit Lyon. Dat lijkt een utopie, want de Franse topclub wil ongeveer 50 miljoen euro ontvangen voor zijn aanvaller. Dat geld hebben de Amsterdammers wel in kas, maar of ze het ook uit gaan geven aan één speler…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.