Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona en Real Madrid vechten harde strijd uit om deze Ajacied’

In navolging van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zou het zomaar kunnen dat er volgend seizoen een derde Ajacied in het shirt van Barcelona speelt. Ze willen namelijk Donny van de Beek overnemen van de Amsterdammers maar hebben zware concurrentie gekregen van Real Madrid.

Volgens El Mundo Deportivo is zowel FC Barcelona als Real Madrid serieus geïnteresseerd in de Ajax-middenvelder. Van de Beek heeft indruk gemaakt door dit seizoen zeventien keer te scoren en dertien assists af te leveren. Ook diens werklust is door scouts van de Spaanse topclubs genoteerd als pluspunt.

Van de Beek (22) ligt nog tot 2022 vast in Amsterdam, maar Ajax lijkt rekening te houden met een zomertransfer van de middenvelder. Naast Real en Barça zijn er meer clubs in de race voor diens handtekening. Wel lijkt Borussia Dortmund te zijn afgehaakt door het torenhoge prijskaartje van naar verluidt 60 miljoen euro.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.