Voetbal4u.com

Eredivisie Arjen Robben: ‘Stoppen met voetballen zou de makkelijkste weg zijn’

Komend weekend hoopt Arjen Robben met Bayern Munchen afscheid te gaan nemen met de Duitse titel. Ze moeten spelen tegen Eintracht Frankfurt en de superster hoopt op speelminuten. Als ze een puntje pakken dan is de buit binnen.

Voor Robben is er hierna nog een kans op speeltijd; op 25 mei neemt de Beierse ploeg het op tegen RB Leipzig in de finale van de DFB-Pokal. In zijn periode bij Bayern staat de ex-international op 98 doelpunten.”Dat ik er 98 gemaakt heb, hoor ik al maandenlang aan. Als ik zaterdag negentig minuten krijg, kan ik de honderd halen. Dan ben ik er ook vanaf. Ik geloof dat ik de wedstrijd tegen Frankfurt al wel drie keer in mijn hoofd heb gespeeld”, vertelt Robben aan de NOS.

Of en waar Robben volgend jaar voetbalt, liet hij nog in het midden. Al duurt dat niet lang meer. “Ik wilde eerst fit terugkeren op het veld. Het is nu tijd om een beslissing te nemen. Het liefst doe ik dat binnen twee weken, maar dat kan ik niet beloven. Stoppen is het makkelijkst, maar ik wil nog voetballen.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.