Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erikt ten Hag is klaar met Kasper Dolberg en kijkt verder’

Ajax-clubwatcher Mike Verweij van de Telegraaf denkt dat Erik ten Hag is uitgekeken op zijn spits Kasper Dolberg. Dit zegt hij in een voetbalpodcast op de website van zijn krant.

“Dolberg heeft zichzelf tegen Tottenham Hotspur een hele slechte dienst bewezen. Dat Traoré mocht invallen tegen FC Utrecht zegt heel veel en ik denk dat Ten Hag ook wel een beetje klaar is met Dolberg. Ik denk niet dat ze hem volledig afschrijven, hij krijgt gewoon een kans als hij blijft, maar zijn ontwikkeling staat wel stil.”

Verweij sluit niet uit dat Hassane Bandé en Vaclav Cerny richting de uitgang vertrekken. “Bandé begint er wel op te lijken. Die is geblesseerd geraakt, heeft een terugslag gehad en traint nu weer niet. Wat daarmee aan de hand is… die heeft gewoon een heel seizoen niet gespeeld.” Over Cerny: “Er is links en rechts wat interesse, maar het is duidelijk dat Ten Hag hem niet als basisspeler ziet.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.