Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord-speler wijst interesse van Ajax af en tekent bij tot 2022

Ajax had interesse in een jeugdspeler van Feyenoord maar Shiloh ‘t Zand heeft besloten om zijn werkgever trouw te blijven. Hij heeft namelijk zijn contract bij de Rotterdammers verlengd tot medio 2022.

Hij heeft namelijk een principe-akkoord bereikt voor verlenging in Rotterdam. Feyenoord meldt: ‘De Academy-speler van Feyenoord Onder 16, die met zijn team afgelopen zaterdag nog kampioen werd, zal binnenkort een driejarig contract tekenen. Dat zal hem tot medio 2022 aan Feyenoord verbinden.’

”t Zand maakte in 2010 de overstap van amateurvereniging Maasstad Tediro naar de opleiding van Feyenoord, waar hij de jeugdelftallen succesvol doorliep. Nadat de vleugelaanvaller samen met de club vorige week al tot een voorlopig akkoord kwamen, bewees ’t Zand afgelopen weekend zijn waarde. Het talent had met twee doelpunten een groot aandeel in de 5-2 overwinning in de kampioenswedstrijd van Onder 16. ’t Zand, die dit seizoen 27 keer tot scoren kwam, speelde dit seizoen ook veel van zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 17. Komend seizoen zal hij vast onderdeel uit gaan maken van dat team’, aldus Feyenoord tot slot op de clubwebsite.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.