Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt staat open voor andere aanbiedingen dan Barcelona’

De transfer leek zo goed als rond te zijn maar als we de woorden van Matthijs de Ligt moeten geloven dan is er nog geen sprake van een akkoord tussen hem en FC Barcelona. Volgens het Spaanse medium El Mundo Deportivo zou hij zelfs aanbiedingen van andere clubs in overweging nemen.

Het kamp-De Ligt heeft naar verluidt afgelopen vrijdag met voorzitter Josep Maria Bartomeu, algemeen directeur Pep Segura en technisch directeur Eric Abidal om de tafel gezeten om te luisteren wat Barcelona de jonge stopper precies te bieden heeft. De Ligt komt als hij inderdaad naar Catalonië verhuist in dezelfde salarisschaal terecht als Frenkie de Jong en is daarmee akkoord. Op de commissie voor zaakwaarnemer Mino Raiola na zijn er op dat gebied dan ook geen plooien meer om glad te strijken.

De Ligt zou echter nu weer zijn twijfels hebben over zijn sportieve perspectief bij de Spaanse landskampioen. Ondanks garanties van Barcelona dat hij meteen vanaf het begin een belangrijke schakel in de selectie zal worden, is hij er niet van helemaal van overtuigd dat hij meteen een basisplaats zal veroveren. De Catalanen hebben met Gerard Piqué, Samuel Umtiti en Clément Lenglet immers al drie centrale verdedigers onder contract staan die dit seizoen een goede indruk achterlaten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.