Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax geinteresseerd in diensten van Steven Berghuis’

Eerder kwam naar buiten dat Ajax vol gaat voor de komst van Steven Bergwijn maar volgens Andy van der Meyde zouden de Amsterdammers er goed aan doen om ook een poging te wagen voor Steven Berghuis. Hij ziet in hem de ideale opvolger van Hakim Ziyech mocht die vertrekken.

Die vind ik hartstikke goed. Ik heb ook gehoord dat Ajax interesse in hem heeft. Dat zou niet zo heel raar zijn, want het is wel een Ajax-speler. Odegaard zouden ze ook kunnen halen misschien, maar dat wordt met Real Madrid een moeilijk verhaal. Hij is wel duur, 20 miljoen hoorde ik.”

De komst van Feyenoord-aanvaller Berghuis juicht Van der Meyde toe. “Berghuis is een Nederlander, kent de competitie. Ajax wil niet alleen maar buitenlandse spelers halen. Gevoelig? Waarom, omdat hij van Feyenoord komt? Cruijff ging ook naar Feyenoord. Daar moeten we niet te moeilijk over doen.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.