Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erick Gutíerrez laat zich duidelijk uit over toekomst bij PSV’

Erick Gutíerrez maakte in zijn beginperiode bij PSV de nodige indruk maar kwam later niet veel meer aan spelen toe. Iets wat de Mexicaan uiteraard totaal niet bevalt. Er wordt dan ook volop gespeculeerd over zijn toekomst. Wil hij deze zomer vertrekken uit Eindhoven?

Daar wil Gutí echter nog niets van weten, zo verduidelijkt hij in gesprek met Marca Claro. Gisteren mocht hij weer eens beginnen bij PSV, tegen Heracles (3-1 zege). “Ik voelde me erg goed, ook al heb een tijd lang niet aan de aftrap gestaan. Er zijn nog veel dingen te verbeteren, maar ik wil revanche nemen, sterk terugkomen en kampioen worden met PSV”, aldus de spelverdeler.

“We hebben niet ons doel bereikt (kampioen worden, red.), maar we moeten nu een goede vakantie houden en terugkeren met dezelfde sterke mentaliteit. Ik ben nog vol vertrouwen en denk dat ik belangrijk kan zijn voor PSV door het tempo te bepalen. Ik voel me beter en ben klaar om meer minuten te maken. Volwassener en sterker ben ik nu”, aldus Gutí tot slot.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.