Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech spreekt zich uit over toekomstige transfer’

Hakim Ziyech was dit seizoen één van de smaakmakers bij het Ajax dat gisteren de titel pakte. In een gesprek met VTBL laat hij zich nu over zijn toekomst bij de Amsterdamse club.

“Het zal vanzelf bekend worden. Zodra het zo ver is, hoort iedereen het vanzelf.” Gevraagd wordt hoe groot de kans nu is dat hij volgend jaar nog bij Ajax speelt: “Daar ga ik niet op in.” Verder reageert Ziyech op het vertrek van assistent Alfred Schreuder naar Hoffenheim. De twee konden goed met elkaar overweg. “Het is jammer dat hij weggaat, maar zo’n kans krijgt hij niet altijd. Iedereen begrijpt wel dat hij die kans pakt.”

In De Telegraaf zegt Marc Overmars over de linkspoot en zijn toekomst: “Ziyech behouden? Hij gaat weg als zich een goede club aandient. Dat gebeurt, denk ik, want hij staat door zijn geweldige spel in de Champions League veel meer in de spotlights dan vorig jaar. Hele grote clubs hangen om hem heen. Bij zijn komst hebben wij Hakim trouwens een mooie transfer beloofd.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.