Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht wil Braziliaanse middenvelder overnemen van Bahia’

Anderlecht heeft een Braziliaanse verdedigende middenvelder in het vizier van de club Bahia. Het gaat om de 25-jarige Gregore. De Brusselaars hebben wel fikse concurrentie aan hun broek hangen. Gregore is volgens Transfermarkt 1,5 miljoen euro waard en ligt nog tot medio 2021 onder contract bij Bahia.

VANDAAG PLAY-OFF 1-KRAKERS! WED EN KIJK LIVE NAAR DE ONTKNOPING BIJ UNIBET.BE!!

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Bij Anderlecht hebben ze nood aan een nummer zes, want er is met Sven Kums en Adrien Trebel duidelijk een onevenwicht op het middenveld. Yevheni Makarenko viel stevig door de mand en moet weg, Edo Kayembe haalt nog niet het niveau voor een Belgische topclub.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.