Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech is topkandidaat bij absolute topclub’

Hakim Ziyech ziet een vertrek in de zomer wel zitten bij Ajax maar dan moet het wel een club zijn die hem zint. Nu is bekend geworden dat de creatieve middenvelder topkandidaat is bij de Duitse grootmacht Bayern Munchen. Dit weet BILD te melden.

Bayern neemt deze zomer afscheid van Franck Ribéry en Arjen Robben. Callum Hudson-Odoi van Chelsea was aanvankelijk de belangrijkste kandidaat, maar inmiddels lijkt Bayern het vizier te hebben verschoven naar de international van Marokko.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook