Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord wil zich versterken met Adam Maher’

Feyenoord zou zich bij AZ hebben gemeld voor Adam Maher. Dit weet de website AZFanpage te melden. Als hij de overstap zou maken dan betekend dit een nieuwe kans voor de middenvelder bij een club uit de traditionele top 3.

Het medium schrijft: “Feyenoord dingt mee naar de handtekening van Adam Maher, dat hebben wij vernomen uit doorgaans goed ingelichte bron. De club uit de Maasstad ziet in de middenvelder een versterking voor het Rotterdamse middenrif. Jordy Clasie vertrekt na dit seizoen weer uit de Kuip, terwijl aanwinst Yassin Ayoub nog niet heeft weten te overtuigen. Er is zodoende een vacature bij Feyenoord.”

Men gaat verder: “Hoe de hoofdrolspeler zelf aankijkt tegen een transfer richting Rotterdam-Zuid is niet bekend. In een eerder interview gaf de vijfvoudig international wel al aan het naar zijn zin te hebben in de Kaasstad. De club uit Alkmaar heeft de middenvelder echter wel een uitstekend aanbod gedaan. Directeur Voetbalzaken Max Huiberts gaf gister desgevraagd aan positief gestemd te zijn over de onderhandeling en dat beide partijen nog met elkaar in gesprek zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.