Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Younes Namli heeft boodschap voor zijn potentiele nieuwe club Feyenoord’

Younes Namli speler van PEC Zwolle staat in de nadrukkelijk belangstelling van Feyenoord. Hij zou Jaap Stam kunnen volgen richting Rotterdam. Tegenover de camera’s van Foxsports laat hij zich uit over de interesse.

“De kans is zeker aanwezig dat ik vertrek. Dat hoort bij voetbal. Iedereen heeft ambities. Ik heb hier twee jaar lang genoten. Ik heb mij ontwikkelt als speler en als mens. En nu gaan we zien wat er gaat gebeuren. Feyenoord is op dit moment niet concreet. Dat is het enige wat ik daarover kan zeggen. Maar het is een mooie club.”

PEC Zwolle sloot het seizoen af met een doelpuntloos gelijkspel tegen NAC Breda. “Het was niet de leukste wedstrijd om naar te kijken. Van beide kanten veel balverlies. Er zijn niet veel grote kansen geweest. Je zag dat beide ploegen toe zijn aan vakantie. Het is toch anders als je ergens voor speelt. Maar ik had graag willen winnen.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.