Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV moet bod van Ajax op Steven Bergwijn accepteren’

Valentijn Driessen journalist van de Telegraaf vindt dat PSV goed moet gaan nadenken voordat ze Ajax uitsluiten in een deal met Steven Bergwijn. Hij schrijft namelijk dat John de Jong de TD van PSV juist blij moet zijn met de interesse van de Amsterdammers.

“Het drijft de prijs op voor Bergwijn, die volgens afspraak PSV deze zomer mag verlaten bij een marktconform bod. Betaalt Ajax genoeg euro’s, dan zou PSV gek zijn als het een lagere transfersom van een andere club accepteert. Met de Ajax-miljoenen kan PSV de broodnodige versterkingen halen. Want zoveel is wel duidelijk: PSV moet de selectie met kwaliteit injecteren, wil het Ajax volgend seizoen kunnen blijven uitdagen voor het kampioenschap.”

Driessen gaat verder: “Voor Bergwijn zou een transfer naar zijn oude club Ajax goed zijn. In de Johan Cruijff ArenA is hij nagenoeg verzekerd van nog een seizoen Champions League-voetbal en ligt een basisplaats in het verschiet. Belangrijk met het oog op Oranje en de EK-kwalificatie. Internazionale en Manchester United bieden veel minder sportieve zekerheid aan Bergwijn. Zo snijdt het mes aan alle kanten en is Ajax blij een Nederlands, zelfs Amsterdams gezicht aan de selectie te kunnen toevoegen. En we hebben het niet over de nieuwe Lionel Messi die PSV van de hand doet.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.