Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars gaat tot de max om toptransfer te realiseren in Amsterdam’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax is bereid om ver te gaan om Martin Odegaard deze zomer los te weken van Real Madrid. Dit weten diverse analisten van FoxSports te melden.

Leo Driessen denkt dat Real Madrid een permanente transfer blokkeert. “Maar ze kunnen hem ook voor twee jaar huren , zo heb ik begrepen. En trouwens, voor een jaar, verder moet je niet meer kijken tegenwoordig”, zo stelt de FOX Sports-commentator in Voetbalpraat.

Vincent Schildkamp denkt dat Ajax het wel gaat proberen. “Ik denk dat Ajax er echt alles op in zal zetten om hem te kopen. Hij kan op de positie van Hakim Ziyech spelen, maar uiteindelijk kan hij ook centraal op het middenveld spelen want hij is zó balvast.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.