Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Razendsnel vertrekt lonkt voor Mark van Bommel bij PSV’

PSV moet vrezen voor een snel vertrek van haar trainer Mark van Bommel. Hij is namelijk de topkandidaat om Niko Kovac op te volgen als trainer van Bayern Munchen. Dit weet het medium SPOX te melden.

Bayern kan de Duitse dubbel nog veroveren onder Kovac, maar ‘Der Rekordmeister’ is desondanks niet tevreden en overweegt hem al na een jaar te slachtofferen. De clubleiding zou al stappen ondernemen om de Kroaat richting de uitgang te sturen.

Erik ten Hag van Ajax is genoemd als kandidaat, maar Van Bommel zou de beste papieren bezitten. De PSV-trainer speelde in de periode 2006-2011 voor de Duitse topclub en heeft dit seizoen indruk gemaakt op Bayern. Van Bommel is inmiddels dus topkandidaat. Naast Ten Hag is ook Julen Lopetegui een outsider voor deze baan.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.