Voetbal4u.com

Eredivisie PSV stuurt taart richting Amsterdam en focust zich op het volgende seizoen

Het lukte PSV niet om dit seizoen een prijs te winnen en daarom gaat het seizoen toch wel als een nachtkaars uit. Toch zijn de Eindhovenaren sportief genoeg om de felicitaties over te brengen richting Amsterdam. Deze felicitatie werd gekoppeld aan een taart.

De PSV-selectie heeft inmiddels vakantie. De journalist van het Eindhovens Dagblad schrijft: “Vanaf nu gaat de blik vol op 2019/2020. Vervanging Schwaab, nieuwe linkspoot achterin (back up) en op peil houden aanval zijn alvast aandachtspunten.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.