Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft harde boodschap voor andere Eredivisie-clubs’

Valentijn Driessen van de Telegraaf vreest dat Ajax de komende jaren nog verder gaat uitlopen op de concurrentie in de Nederlandse Eredivsie. Hij maakt zich grote zorgen om deze ontwikkeling.

Aan De Telegraaf TV vertelt Driessen: “Uiteindelijk is de titelstrijd dit seizoen pas in de 33ste speelronde beslist en dat is toch wel een hoogtepunt. Ik vraag me af of we dat nog veel gaan meemaken de komende jaren. Als je ziet met welk budget Ajax straks de markt opgaat en ze bereid zijn om de concurrentie, met name PSV, te verzwakken door daar één van de beste spelers weg te halen, dan moet je je afvragen of we ooit nog zo’n spannende competitie krijgen.”

Driessen vervolgt: “Óf gaat Ajax er ver bovenuit stijgen en krijgen we Duitse/Italiaanse taferelen, zoals met Bayern München en Juventus die in hun competitie domineren? Dat is voor de Eredivisie in feite niet goed, het haalt de aantrekkelijkheid weg, maar Ajax zegt daar geen enkele boodschap aan te hebben. Die willen in Europa blijven meedoen en dan moet je weer investeren en kwaliteit inkopen, daar zijn ze wel mee bezig.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.