Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Bayer Leverkusen wil Daley Sinkgraven overnemen van Ajax’

Peter Bosz de trainer van Bayer Leverkusen heeft interesse om Daley Sinkgraven deze zomer over te nemen van Ajax. Dit weet de Telegraaf te melden. Die club zou zich inmiddels al hebben gemeld bij de Amsterdammers.

“Dat Bosz gecharmeerd is van Sinkgraven is geen geheim. De oefenmeester zag de vondst van Tonny Bruins Slot om de geboren Assenaar als linksback te gebruiken wel zitten en plukte daar in de Europa League de vruchten van twee jaar geleden. Bosz’ Ajax reikte tot de finale, waarin zoals bekend werd verloren van Manchester United. Sinkgraven moest door een tegen Schalke 04 (thuis) opgelopen knieblessure vanaf de kwartfinale toekijken. Maar de indruk die hij op Bosz had gemaakt, was onuitwisbaar.”

In de maand februari van dit jaar liet de coach over Sinkgraven weten: “Voor mij was Daley een openbaring. Hij heeft geweldig gespeeld in de tijd dat ik trainer van Ajax was. Lasse Schöne was heel belangrijk op zes. Daley minstens zo belangrijk op de linksbackpositie. Als ik hem was, zou ik niet teruggaan naar het middenveld. Ik denk dat hij als linksback de absolute wereldtop kan halen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.